+302751051988 Νέα Κίος, Αργολίδα info@stroubos.gr
 
  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΣΤΡΟΥΜΠΟΣ | Εργαστήριο Πίτσας Αργολίδα - Βιοτεχνία Προϊόντων Ζύμης Αργολίδα Πελοπόννησο 
 
 
 
Ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές και χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, η επιχείρησή μας “ΣΤΡΟΥΜΠΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Νέα Κίος Αργολίδας, παράγει χειροποίητα σφολιατοειδή προϊόντα καθώς και μεγάλη ποικιλία από πίτσες εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικής γεύσης.
 
Εάν είστε επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης ή του εμπορίου τροφίμων, μπορείτε να βασιστείτε σε μας και να σας παρέχουμε τα προϊόντα ζύμης μας που μπορουν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
 
     
 
 
     
 
   Ποικιλία Προϊόντων
 
   Μοναδική Γεύση & Ποιότητα
 
   Αριστες Πρώτες Ύλες
 
 
     
 
 
 
 
 
 
Πίτσες


Πίτσες


Με την αφράτη ζύμη τους και τα ποιοτικότερα υλικά, δημιουργούμε και σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από πίτσες, προκειμένου να μπορείτε να επιλέξετε αυτή την αρεσκεία σας. Κάθε γεύση ξεχωριστή, ενώ το μόνο κοινό που έχουν είναι η αφράτη ζύμη και η άριστη ποιότητά τους.

Δείτε παρακάτω τις πίτσες μας:
 
 
Σφολιατοειδή


Σφολιατοειδή


Με την τραγανή υφή και την απολαυστική γεύση τους, τα σφολιατοειδή μας, αποτελούν προϊόντα που κερδίζουν καθημερινά τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Κάθε δάγκωμα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, ένα ταξίδι στην παράδοση που ξεκινά από την πρώτη μπουκιά.

Δείτε παρακάτω τα σφολιατοειδή μας:
 
 
Διάφορα


Διάφορα


Με αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα, παράγουμε και σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Δείτε παρακάτω τα προϊόντα μας:
 
 
 
 
 
 
 
     
     
 
ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ

αποπνέει την αυθεντική γεύση των παραδοσιακών συνταγών που ακολουθούμε, ενώ παράλληλα προσφέρει μια δόση δημιουργικότητας και καινοτομίας.
 
     
     
 
 
 
 
Αυτό που μας ξεχωρίζει
είναι ότι συνδυάζουμε με μοναδικό τρόπο γεύση και παράδοση
 
     
 
  χαρίζοντας προϊόντα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία, τόσο σε ποιότητα όσο και σε γεύση!

Η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών, οι αυστηρές προδιαγραφές καθαριότητας και υγιεινής στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, το μεράκι μας για αυτό που κάνουμε και η επαγγελματική συνέπεια, καθιστούν την επιχείρησή μας πρότυπο στο χώρο των προϊόντων ζύμης.

Επιλέγοντας τα προϊόντα μας, επιλέγετε μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να επιθυμείτε περισσότερο κάθε μέρα.
 
 
 

 


 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα σε όλο το νομό Ηλείας, Αχαΐα, Κορίνθου, Αργολίδας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας και γενικά σε όλη την Πελοπόννησο.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2751051988