+302751051988 Νέα Κίος, Αργολίδα info@stroubos.gr
hero image
 
  ΣΤΡΟΥΜΠΟΣ
Εργαστήριο Πίτσας Αργολίδα - Βιοτεχνία Προϊόντων Ζύμης Αργολίδα Πελοπόννησο 
 
 
 
Η επιχείρησή μας “ΣΤΡΟΥΜΠΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αργολίδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Νέα Κίος, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1985 με την παραγωγή και διάθεση χειροποίητων προϊόντων ζύμης.
 
Έχοντας ενταχθεί στην ομάδα και η  2η γενιά, η επιχείρηση μας, συνεχίζει με το ίδιο κέφι να προσφέρει χειροποίητα προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την γεύση τους, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται και να ανανεώνει διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της.
 
     
 
 
     
 
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2751051988
 
     
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ

καθημερινά δημιουργούμε και σας προσφέρουμε διάφορα χειροποίητα σφολιατοειδή όπως σπανακόπιτες, τυρόπιτες, κασερόπιτες κ.α., μεγάλη ποικιλία από πίτσες, πεϊνιρλί και πολλά ακόμα προϊόντα που σίγουρα μπορούν να ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παραγωγή χειροποίητων προϊόντων ζύμης υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά και ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές. 

Η επιχείρησή μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό, που εργάζεται με προσήλωση και σχολαστικότητα, επιδιώκοντας την δημιουργία μοναδικών χειροποίητων προϊόντων.
 
     
 
 
 
 
     
 
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ

της παραγωγικής διαδικασίας τηρούνται αυστηροί κανόνες υγιεινής και είναι εναρμονισμένοι με τα υψηλά πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000.
 
     
     
 
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΜΑΣ

είναι πάντα άριστης ποιότητας και επιλεγμένες με προσοχή, προκειμένου να μπορούμε να σας εγγυηθούμε την αδιαπραγμάτευτη υψηλή ποιότητα όλων των προϊόντων που επιλέγετε από την επιχείρησή μας.
 
     
     
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

διατίθενται σε χονδρική πώληση και απευθύνονται σε κυλικεία, κρεοπωλεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, beach bar, κατασκηνώσεις, catering, super market, εμπόρους κ.α. σε όλη την Πελοπόννησο.
 
     
 

 


 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Για οποιαδήποτε απορία ή νέα παραγγελία, η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας!
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2751051988
 
 
 
 
 
 
     
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι αφενός να δημιουργούμε προϊόντα ζύμης που θα σας σαγηνεύουν με την μοναδική γεύση και ποιότητά τους και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.